Over ons

rijbewijs kopen belgie
Wij zijn snel, veilig en betrouwbaar in de afgifte van uw rijbewijs

Sinds 2001 produceren en distribueren wij Nederlandse rijbewijzen en Belgische rijbewijzen. Onze klanten nemen regelmatig contact met ons op via deze website en plaatsen bestellingen voor het specifieke document dat zij willen kopen. Normaal gesproken geven we klanten een prijs afhankelijk van het land van het document en de urgentie van de taak. Ons ondersteuningsteam staat altijd klaar om te helpen en we houden tijdens het hele productieproces contact met onze klanten. We houden klanten bij elke stap op de hoogte. Het kopen van een rijbewijs is strafbaar

Wij hebben partners in de verschillende overheidsinstanties die met ons samenwerken om de registratie van originele documenten te bespreken. Deze documenten drukken wij op goed en kwalitatief hoogstaand materiaal. Ook gebruiken wij onze contacten met de overheid om de documenten te registreren in de computersystemen van de overheid. Dit proces is noodzakelijk in het transportsysteem, immigratiesysteem en identificatiesystemen. U kunt er altijd op vertrouwen dat wij juridische documenten voor u maken.

Waarom we doen wat we doen

We helpen klanten hun documenten gemakkelijk te verkrijgen, zodat ze hun dromen kunnen verwezenlijken, waardoor ze de kans krijgen om deze goedkoop en sneller te verkrijgen. Het kopen van een Nederlands of Belgisch rijbewijs op deze site is een eenvoudige, effectieve en efficiƫnte oplossing die hoop kan geven aan degenen die verloren zijn gegaan door de moeilijkheid om het document in rijscholen te verkrijgen. Deze scholen, die zich strikt houden aan de richtlijnen van de overheidsinstellingen die ons besturen, hebben geen andere keuze dan jaarlijks duizenden Nederlanders en Belgen in te schrijven voor rijbewijstesten en de projecten op te starten van een aantal van hen die het document verkrijgen.

Het kopen van een rijbewijs is strafbaar / Het kopen van onze documenten

Ons team, onze ingenieurs en de leden van onze organisatie werken al jaren aan het oplossen van dit moeilijke probleem, waarbij ze uiteraard de grenzen van de legaliteit overschrijden, zodat degenen die het document verkrijgen, dergelijke moeilijkheden niet hoeven te doorstaan. Dus voordat we ons team in 1998 vernieuwden, hebben we sindsdien gewerkt aan een systeem waarbij het rijbewijs dat we bedenken legaal zou zijn en geregistreerd zou worden in alle nationale databases in Nederland en in alle archieven.

Het is dus niet zomaar een stukje bedrukt karton, maar een waardevol document zoals een diploma dat niet verwijderd kan worden wanneer u uw bestelling op deze website plaatst. Uw document is onberispelijk, dat is wat onze reputatie heeft opgeleverd onder de ruim 17.800 klanten sinds we online zijn gekomen, een reputatie die steeds meer wordt ondersteund door de snelheid waarmee ons team blijk geeft van het verwerken van de dossiers bij de aankoop van Nederlandse of Belgische rijbewijzen online.

Onze medewerkers zijn experts uit Nederland en Belgiƫ. We selecteren leden van ons team op basis van talent en invloed. Dit omvat de toevoeging van wetshandhavers, computerexperts, logistieke agenten en onze HR-managers. Dit uitgebreide team zorgt ervoor dat de workflow continu verloopt. Neem contact met ons op voor uw rijbewijs en laat een getuigenis achter na de onderhoudsbeurt.

Wat onze klanten zeggen

Dit is de beste service die ik tot nu toe heb gehad. Ze hebben alles op tijd verwerkt. ik ben zo dankbaar

Daan Van Roben

Ik werd betrapt terwijl ik onder invloed reed en mijn rijbewijs werd door de autoriteiten in beslag genomen. Ik worstelde maandenlang om aan het werk te komen en probeerde het terug te krijgen, maar het mocht niet baten, maar zodra ik contact opnam met deze site, werden mijn documenten gewist en kregen ze me een nieuw rijbewijs

Anna Tess

Ik probeer al jaren mijn rijbewijs te halen, maar ik faalde altijd bij tests op de weg en toen hoorde ik een vriend over deze site praten en kreeg ik mijn rijbewijs binnen 7 dagen na 2 jaar proberen er een te krijgen.

Liam Stevens